D-Kiekko – KOOVEE 4-5 ja.

KOOVEE voitti D-Kiekon vasta jatkoajalla, silti päävalmentaja Jyrki Rantala löysi ottelusta paljon hyvää, mutta myös parannettavaa. Tässä hänen kommenttinsa ottelusta:

 1. Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä ottelusta?
 • No voitto on voitto. Hyvä tempoinen harjoituspeli ja eilen tosiaan molemmilla oli Suomen Cupin peli, niin varmaan vähän painoi jaloissa. Siihen nähden ihan hyvä harjoituspeli molemmille. Siinä mielessä hyvä päätös tälle viikolle, paljon hyvää, mutta sitten tietysti huonoakin, niin kun kai pitää tässä vaiheessa ollakin.

 

 1. Peli taisi jossain vaiheessa olla teillä ihan hyvin hallussa, mitä sitten tapahtui?
 • Virheitä, vastustaja paransi ja sitten ehkä pikkasen väsähdettiinkin ja ruvettiin panikoitteen. Ihan puhtaita oman pään virheitä, mistä sitten vastustaja rankaisi, lepsua pelaamista ja seisomista. Tossa sarjassa kuitenkin aika äkkiä rankaistaan niistä ja niin sitten rankaistiinkin.

 

 1. Oliko tämä minkälainen esitys teiltä tänään?
 • Hyvä, kyllä tässä tyytyväinen täytyy olla, paljon nuoria pakkeja varsinkin ja ei ole ollut ihan täyttä neljää hyökkäysketjua ja eilen oltiin pelattu ja on ollut raskas treeniviikko, tai oikeastaan niitä on ollut tässä nyt useampikin. Siihen nähden jokainen yritti sen mitä pystyi ja jäi sitäkin kautta hyvä maku, ettei kukaan siellä puolivaloilla mennyt.

 

 1. Minkälaisiin asioihin kiinnitit erityisesti tässä pelissä?
 • Meidän puolustuspään pelaaminen on aika lailla lepsua, semmoista sinnepäin pelaamista. Jos Nalli ei olisi tossa kunnossa, missä se nyt tällä hetkellä on, niin hävitty oltais tänään. Nalli piti pystyssä ja otti monta semmoista varmaa maalia, pikkaisen liikaakin nyt luotetaan siihen, että meillä maalivahti pelastaa sitten loppujen viimein. Sitten se peli on omassa päässä semmoista hemmetin huolimatonta ja vähän niin kun välinpitämätöntäkin, mikä on nyt kaikista helpointa laittaa kuntoon, mutta kun tässä nyt rupee näitä harjoituspelejä oleen, osalla jo neljättä-viidettä, niin vähän sillain täytyy huolissaan olla, että jos ei se ilme ja tekeminen muutu. Onko se tekemisen taso sitten oikeesti tossa? Ei meillä oo varaa siihen, että se oma pää vuotaa jatkuvasti tai se ei pelitä.

 

 1. Oliko tässä pelissä mielestäsi muuta olennaista?
 • Alivoimapelaaminen oli hyvää ja meilläkin oli paljon maalipaikkoja, pitäisi vaan olla rohkeampi ja haluta sitä maalia enemmän, että toi Jimi Palannon jatkoaikamaali ja jatkoajalla pelaaminen ylipäätään niin on malli ja esimerkki monelle muulle hyökkääjälle meillä. Sitä nälkää pitäis olla ja uskallusta yrittää niin niitä tuloksiakin tulee.

 

 1. Mitä ajatuksia seuraavasta pelistä?
 • Jaa ihan täysin toisenlainen, että hyvä Mestis-joukkue tulee vastaan ja varmaan kovat piipussa toi Keuruu (KeuPa HT). Se on meille tosi hieno lisä tässä vaiheessa ja vielä kilpailullinen ottelu, missä on panosta ja päästään kotona pelaan. Harjoitellaan ensin maanantaista torstaihin niitä asioita, mitä tässä vaiheessa pitää saada korjattua ja sitten pelkkää voitettavaa vaan siinä perjantaina, niin hieno lähteä Mestis-joukkuetta vastaan pelaamaan, että tää on ihan loistava tilanne.