AIK/Laser HT – KOOVEE 1-4

Tampereen KOOVEE punnersi arvokkaan vierasvoiton Oulunsalosta sunnuntaina. Kotijoukkue AIK/Laser HT oli yritteliäs, mutta KOOVEE pelasi hyvällä ja nöyrällä asenteella läpi ottelun. Dynamon työnteko palkittiin ja loppunumeroiksi kirjattiin AIK/Laser HT – KOOVEE 1-4 (1-0, 0-2, 0-2).

Kilpa-Veljien parhaat pistemiehet Oulunsalossa olivat Kalle Niemenmaa 0+2, Valtteri Järviluoma 1+0, Niko Petro 1+0, Antti Hilden 1+0 ja Samuli Mäenalanen 1+0. Dynamo-vahti Lassi Yrjölä oli voiton takuumies ja merkkautti ottelussa 43 torjuntaa.

KOOVEE-valmentaja Mikko Manninen kommentoi ottelua seuraavasti:

– Oli kovin rikkonainen ottelu ja tuli paljon jäähyjä.

– Ilman asennetta ja tunnetta ei ole mitään. Tänään niitä löytyi ja oltiin myös kärsivällisiä.

– Lauantain Hokki-peli jätti meille vahvan näyttämisen halun ja että tyhjin käsin tältä reissulta ei tulla. Todella iso työvoitto ja arvokkaat sarjapisteet.

– Voiton avain oli vakuuttava maalivahtipeli sekä uhrautuva alivoimapelaaminen.

– Koko joukkue onnistui tänään. Jokaisen pelaajan panosta tarvitaan ja yksittäiset pelaajat ei näitä pelejä voita. Joukkue osoitti vahvuuttaan.

KOOVEE pelaa seuraavan kerran keskiviikkona, kun Muik Hockey saapuu Hakametsään. Millä mietteillä kohti alkuviikkoa ja itsenäisyyspäivän kotiottelua?

– Valtakunnan kovin kuski Esa ajaa meidät Tokeen Liikenteen kyydillä turvallisesti kotiin, sitten huilataan ja palautellaan.

– Keskiviikkona kunnioitetaan 100-vuotiasta Suomea pelaamalla hyvä ottelu.

 

SEURAAVA PELI

  VS.  

KOOVEE – MUIK HOCKEY // KE 6.12. KLO 15.00 HAKAMETSÄ

 

EDELLINEN PELI

  VS.  

1-4