4. puolivälierä: KOOVEE – JHT 3-7

KOOVEE – JHT 3-7

Voitot: 1-3

(0-1 , 3-3 , 0-3)

 

Raskas sarja vei kuitenkin lopulta KOOVEEN mehut neljännessä ottelussa. Kauden viimeistä koitosta ja samalla koko sarjaa kommentoi joukkueen kanssa upeaa työtä tehnyt päävalmentaja Jyrki Rantala:

 

  1. Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä ottelusta?

– No vähän väsy tuli siinä, että me saatiin tokaan erään ihan loistava alku ja 3-1 ja ei jaksettu vaan pitää sitä ja kaveri punnersi ohitte. Tällä kertaa kävi näin, parempi joukkue menee jatkoon, ei siinä mitään seliteltävää.

 

  1. Mihin ottelu mielestäsi ratkesi tänään?

– No henkilökohtaisia virheitä tuli aikalailla, meidän oman maalinedustan pelaaminen, sit me ei tehty paikoista sillon kun olis vielä pitänyt ehkä. Pieniä asioitahan ne on, mutta niillä ratkaistaan jääkiekkopelit. Vastustaja oli kaiken kaikkiaan tässä sarjassa pikkasen parempi ja voittaa ja menee välieriin.

 

  1. Mitä sinulla sitten on tästä sarjasta mielessäsi?

– Kova sarja oli, että kaikki laitettiin ja ylittekin, sen mitä meillä vaan ikinä oli. Paljon A-junioreita oli mukana, saivat varmasti arvokasta oppia, vanhemmat pelaajat laitto sen likoon mitä oli, Nalli vaikeasta paikasta hyvä sarja, paljon matkustamista, tosi raskasta ja mun mielestä osoitettiin, että ansaittiin se playoffs-paikka ja toi riitti nyt tohon missä me nyt sit oltiin.

 

  1. Mitä ajatuksia sinulla on tästä kaudesta tässä vaiheessa?

– Vaikee sanoo vielä tästä sen paremmin, ailahtelu tulee äkkiseltään mieleen, mutta että mun mielestä me mentiin eteenpäin ja sitten ei notkahdettu, vaikka ne niin sanotut LeKi-avut tosta lähti, kyllä mulla näin äkkiseltään hyvä maku tästä jää. Analysoidaan sitten vähän tarkemmin ja laajemmin, kun muutama päivä tässä menee.

 

  1. Haluatko lähettää faneille jotakin terveisiä?

– Kiitos kaudesta tietysti! Pitkä oli kausi ja kaikennäköistä sattui, kotona ehkä oltais voitu paremmin pelata ja näin päin pois. Mutta se ilme mikä tossa nyt varsinkin loppukaudesta joukkueelle saatiin, että yrittäminen ja loppuun asti pelaaminen, toivottavasti se välittyi tonne katsomoon ja jatkuu sitten ensi vuonna tavalla taikka toisella, missä orkesterissa tahansa, niin sais sitä kulttuuria tietyllä tavalla tohon, mitä toi jääkiekko vaatii. Iso apuhan meille oli toi Koovee ry ja A-juniorit lopuksi, sitä pelaajapolkua pitää vaan vahvistaa, jos meinataan eteenpäin tästä mennä.