3. puolivälierä: JHT – KOOVEE 4-2

​JHT – KOOVEE 4-2 
Voitot: 2-1

(1-0, 2-2, 1-0)

Tämä ottelu jätti tietyltä osa-alueelta todella paljon toivomisen varaa, KOOVEE ei pystynyt parhaimpaansa istuttuaan kahdeksan 2 minuutin jäähyä. Katkeraa tappiota kommentoi päävalmentaja Jyrki Rantala.

Jyrki Rantala ei ollut tyytyväinen ottelun lopputulokseen: 
1. Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä ottelusta?

– Kirvelevä tappiohan tää oli, alotettiin vähän vaisummin ja sitten parannettiin. Päästiin toisessa erässä peliin mukaan ja kolmas erä oli maalin peli siihen asti, kun alko ne jäähyt meille taas vaihteeksi. Tossa oli onni se, että jokainen näkee somesta ja ties mistä ton pelin, niin voi muodostaa sen oman näkemyksensä siitä, mitä siellä tapahtu ja jäi tapahtumatta. Toivois sillain, että nää menis tasan nää mitä siellä tapahtuu. Mutta häviö ja tilanne on 2-1 voitoissa. Tiistaina pelataan uudestaan.

2. Mihin tämä ottelu mielestäsi ratkesi tänään?

– No kaveri teki kolme ylivoimamaalia, kyllä tolla jäähymäärällä ihan varmaan väkisinkin tekee. Se kuormitti meidän avainpelaajia ja sitten taas toisaalta me ei päästy sitä omaa peliä pelaamaan. Mun mielestä sillain kuitenkin aika lailla tasapuolinen ja tasatapahtumainen peli, niin ei noi jäähyt voi tollain mennä.

3. Mitä mieltä olit teidän erikoistilannepelaamisesta?

– No ylivoimalla, mitä me niitä saatiin muutama, varmaan kaksi ylivoimaa vai kolme, niin olis tietysti ollut paikkoja tehdä. Alivoimalla kolme päästetään omiin, niin ei se toimi. Tosin alivoimalla taidettiin yksi siinä tehdä. Muutenkin pitää parantaa sitä tasakentällisin pelaamista, niin ei siinä oo mitään hätää.

4. Jäikö siitä mitä parannettavaa?

– No toi alku, että meidän tarvii olla valmiimpia, että ei voida jäädä katteleen ja odottaan sitä, että joku alkais pelaan. Täytyy saada kaikki kartalle tossa pelaamisessa tiistaina nyt samantien. Siinä on kausi katkolla, jos ei me saada peliä heti käyntiin niin vaikeeta tulee.