2. Puolivälierä: KOOVEE – JHT 3-2

KOOVEE – JHT 3-2

(1-0 , 2-1 , 0-1)

Voitot: 1-1

 

KOOVEE onnistui tasoittamaan puolivälieräsarjan JHT:ta vastaan. Varsin hyvin onnistunutta ottelua kommentoivat päävalmentaja Jyrki Rantala sekä ensimmäisen KOOVEE-maalinsa tärkeässä paikassa viimeistellyt Henri Tokee.

 

 

Jyrki Rantala oli varsin tyytyväinen, vaikka parannettavaakin löytyi:

 1. Mitkä fiilikset sinulla on voiton jälkeen?

– No ihan tosi jees, meidän piti ottaa se voitto ja otettiin. Pelit on nyt 1-1 ja huomenna sitten uudestaan.

 

 1. Minkälaisiin asioihin tämä ottelu ratkesi?

– En mä tiedä, pieniä asioitahan ne on, oltiinkohan me alussa sitten vähän terävämpiä ja ehkä ylivoima toimi tai muuta, että olis voinut kääntyä ihan kumminpäin vaan. En mä nyt sen paremmin osaa sanoo, hyvä näin.

 

 1. Miten erikoistilannepelaamisenne sujui tänään?

– No ihan ok, alivoima toimi ja ylivoimakin nyt parani, että vielä on parannettavaa, mutta se nyt kulkee ton muun pelaamisen kanssa käsikädessä. Hyvä näin.

 

 1. Maalintekokin taisi tänään onnistua ihan hyvin?

– Joo, oli paikkoja ehkä enempäänkin, mutta toisaalta meillä oli keskiviikkona siellä Kalajoella vielä enemmän. Siinäkin kun vaan terävämpi olis, niin helpommalla varmaan pääsisi.

 

 1. Mitkä asiat tässä pelissä sitten onnistuivat tänään?

– Maalivahti peli oli hyvää, Nallilta hyvä peli ja sit me saatiin hyvä lähtö tohon ja kuitenkin pystyttiin toi johto puolustaan. Siinä ne varmaankin oli aika pitkälti.

 

 1. Teillä on heti huomenna seuraava peli, mitä parannettavaa siihen vielä jäi?

– No ehkä semmonen tietty nöyryys, että pitäis vielä enemmän pistää sitä kiekkoa alueelta pihalle ja sitten vähän huonommistakin paikoista ampua. Meillä on vielä varastossa, mutta niin on vastustajallakin, tosi hyvä joukkue vastassa. Tää on erinomainen sarja ollut tähän mennessä ja pelejä on ainakin kaksi vielä jäljellä.

 

 1. Miksi teidän tiistain peliä kannattaisi tulla katsomaan?

– No se on jommallekummalle se sarja poikki, että siihen nähden jommallakummalla on mahdollisuus, että pelit loppuu, niin sitä ajatellen ne on aina mielenkiintoisia pelejä kaiken kaikkiaan.

 

 

 

Henri Tokee iski upean maalin ylivoimalla ja pelasi muutenkin hyvän ottelun:

 1. Teit tosi hienon maalin tänään, miltä se tuntui?

– Kyllähän tuntu ihan hyvältä, ensimmäinen maali tässä Suomi-sarjan mukana. Paikkoja on muissakin peleissä ollut paljon, mutta nytten osu, ehkä se vapauttaa omaakin peliä sit vähän enemmän jatkossa.

 

 1. Miten oma pelisi muuten kulki tänään?

– Kyllä ihan hyvin, mielestäni. Uuteen ketjuun tähän peliin vaihdettiin ja mun mielestä siinä on ihan hyviä kavereita (Waltteri Selimgerei ja Mikko Korkiakoski) tykkäsin pelata ja ihan ok suoritus kaiken kaikkiaan.

 

 1. Miten joukkueen peli mielestäsi sujui?

– Mun mielestä meillä oli tosi hyvä lähtö, että oltiin valmiita peliin ja pelattiin eka erä tosi hyvin, mutta toisessa erässä oli vähän hermostunutta, vähän ehkä tempo laski meillä ja tehtiin vähän tyhmiä virheitä ja päästettiin kaveri mun mielestä siinä peliin mukaan. Sit kolmannessa pelattiin vielä fiksua peliä sen verran, että pystyttiin voittaan ja se riitti tänään.

 

 1. Jäikö siitä vielä jotakin parannettavaa huomiselle?

– Kyllä se, ettei tommoista suvantovaihetta pitäis tulla, mikä toisessa erässä tuli, että pitäis pitää koko 60 minuuttia peli kasassa, sillain kun pelattiin ekassa erässä, niin saadaan kaveri ahtaalle eikä anneta tommoisia heikkoja hetkiä iteltä, niin pystytään pelaan kokonaisuutena vielä vähän parempaa peliä.

 

 1. Miten oma kautesi on tähän mennessä sujunut?

– No ihan ok, ollut vähän rikkonainen kausi, että pikkaisen loukkaantumisia. Olin II-divarin mukana ton alkukauden Ruovedellä ja sitten tuli täältä vähän kyselyä, että tuunko tänne mukaan ja päätin lähteä mukaan, ite oon kyllä nauttinut näistä peleistä, on ollut hienoja pelejä. Parannetaan kokoajan, tähän vauhtiin pääsee kokoajan paremmin mukaan, niin luulenpa, että tulee parempaa peliä vielä loppukaudelle.

 

 1. Oliko sinun helppoa tulla KOOVEEN mukaan?

– Kyllä mun mielestä joo, että osa on tuttuja kavereita, ketä on täällä ja Mannisen Mikko on ennenkin valmentanut mua, niin on valmennuksenkin osalta tuttua porukkaa ja ihan hyvä henki ja hyvä porukka tuolla kopissakin niin, oli ihan helppo tulla ja mukavaa pelata.

 

 1. Minkälaiset odotukset sinulla on loppukevättä kohti?

– No kyllä mun mielestä nyt yritetään mennä peli kerrallaan ja ensiks kaataa JHT tosta ja mennä välieriin. Lähdetään jokaista sarjaa voittaan, mitä lähdetään pelaan ja ihan hyvältä toi mun mielestä vaikuttaa, että kyllä meillä ihan täydet mahdollisuudet on jatkoon tästä vielä painaa.