1. Puolivälierä: JHT – KOOVEE 4-2 

JHT – KOOVEE 4-2 

(1-0, 3-1, 0-1) 

Voitot: 1-0

KOOVEEN ajoittain todella hyvä peliesitys ei riittänyt JHT:n yllättämiseen, vaan muutamat virheet kostautuivat. Kovaa taistelua kommentoivat päävalmentaja Jyrki Rantala ja puolustaja Niko Kuivaniemi.

​Jyrki Rantala löysi ottelusta paljon hyvää:

1. Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä ottelusta?

– No ainakin uskoo on noihin jatkopeleihin. Tasainen peli ja mun mielestä pitkät pätkät vietiin ja täytyy vastustajalle nostaa hattua, että pysty käyttään noi meidän heikot hetket hyväkseen ja iski ne tarvittavat maalit. Itte hölmöiltiin tää peli IHAN TÄYSIN, jokainen maali oli tietyllä tavalla lahjamaali, tai täytyy sen vastustajan tietysti ne tehdä. Siinä mielessä jäi kyllä hampaankoloon aika lailla. Sattuu vielä, että ihan kokeneemmalle kaartille, jonka pitäis olla suunnannäytäjänä tässä. Tällä kertaa näin.
2. Mihin tämä ottelu ratkesi?

– Ehkä meidän ylivoimaan, että me päästettiin tekeen noita… Tai no en mä tiedä. Tiettyihin huolimattomuusvirheisiin ja siihen, mimmoisia ratkaisuja me tehtiin sellaisissa paikoissa, missä ei oo varaa. Nää on aina maalin pelejä, jos se tokan erän musta hetki olis saatu pois, ja jos ja jos, turha sitä on jossitella. Voitot ratkaisee ja me ei voitettu tänään.
3. Mitä toisessa erässä sinun mielestäsi tapahtui?

– No… Siinäkin pitkiä pätkiä pelattiin tosi hyvin ja sit tuli kiekon menetystä ja sit tuli vähän huolimattomuutta ja löysää pelaamista ja ton tason joukkue sitten rankaisee niin kun se tänään rankaisi. Siinä mielessä, kun ei taktillisesti, pelillisesti tai luisteluvoiman tai jonkun muun osalta ei oltu jäljessä millään lailla ja maalipaikat voitettiin, niin siinä mielessä antaa uskoo lauantaille. Mutta kyllähän noi virheet pois täytyy saada, jos meinataan, että ens viikolla pelit vielä jatkuu. Täytyy huomenna vähän huilailla ja perjantaina harjotella ja miettiä, mitä me tehdään sen ylivoiman kanssa, että oltais sitten lauantaina vielä valmiimpia pelaan, kun tänään.
4. Mitkä asiat pelissä onnistuivat?

– Maalipaikkoja saatiin luotua ihan riittävä määrä, että peli voidaan voittaa, pitkät pätkät puolustettiin nöyrästi, hyökättiin järkevästi ja alivoima oli hyvää. Kyllähän siinä oli tosi paljon hyvää. Jaksettiin loppuun asti yrittää, että siinä mielessä peli oli vielä kolmannessakin erässä ihan täysin tasoitettavissa, paikkoja oli niin paljon.
5. Mitä parannettavaa siitä jäi seuraavaan peliin ylivoiman lisäksi?

– No semmoinen tietty nöyryys ja se, että sä niin kun ihan oikeesti pelaat tolle logolle ja se, mitä sä jätät tekemättä, niin se näkyy valitettavasti tuolla tulostaululla. Kyllä tässä nyt vihdosta viimein täytyis pikku hiljaa herätä, kun ollaan kohta maaliskuussa. Sitten kokeneempien pelaajien täytyis näyttää sitä esimerkkiä ja kyllä mä uskon, että lauantaina näyttääkin. Saadaan vaan kaikki tohon samaan moodiin ja samalle kartalle niin hyvä tulee!

Niko Kuivaniemi pelasi loistavan ottelun:
1. Miltä sinusta tuntui pelata miesten pudotuspelejä?

– Hyvältä tietenkin! Hyvä tunnelma oli hallissa.

2. Miten oma pelisi kulki tänään?

– No ihan hyvä peli, että ei yhtään mennyt omiin ja yksi plussa taisi olla, niin se on aina ihan hyvä.

3. Mitä mieltä olit joukkueen esityksestä?

– Ei nyt mikään surkein, että niistä virheistä mitä tehtiin siinä ylivoimalla kun eroon pääsee, niin varmaan tulee voitto.

4. Mitä parannettavaa siitä vielä jäi?

– No ylivoima oli ainakin aika huonoo ja sitten tota sellaiset yksittäiset virheet kun saa pois.

5. Miten kautesi on sujunut tähän asti?

– No hyvä kausi on ollut, ei mitään ihmeellistä. Ihan hyvä on ollut.

6. Minkälaisia odotuksia sinulla on tälle keväälle?

– No että tästä pudotuspelisarjasta mentäis jatkoon ja sitten, että noi A-juniorit pääsis tonne pudotuspeleihin pelaan. Ne olis tavoitteena!