​Ketterä – KOOVEE 4-2

​Ketterä – KOOVEE 4-2

(0-0 , 3-0 , 1-2)

Päävalmentaja Jyrki Rantala oli tappiosta huolimatta varsin positiivisilla mietteillä ottelun jälkeen:
Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä pelistä?

– No tiukka peli, että sarjakärki oli sarjakärjen tasoinen. Meillä oli huono se tokan erän alku siinä ja hävittiin siinä se peli, vaikka välillä oltiin ottavana osapuolena, mutta kuitenkin roikuttiin pelissä ja sitten meinattiin jopa lopussa päästä tasoihin, osoitti taas joukkueesta, että kuitenkin sitä uskoa oli. Kaiken kaikkiaan hyvä aloitus vuodelle.

Miten teidän puolustuspelaaminen onnistui tänään?

– No pitkästä aikaa ihan sillain niin kun piti. Yrjölä loistava maalissa, niin kun on koko kauden meillä maalivahdit olleet, antoi meille taas mahdollisuuden voittaa. Välillä tuli niitä lapsuksia, mutta vähemmän ehkä kun aikaisemmin. Ihan ok.

Mitä parannettavaa tästä on sitten vielä huomiselle?

– No jäähyjä pitää saada vähennettyä, että niitä oli ihan turhia liikaa. Kaikki täytyy saada pelaan, tänään ei kuitenkaan ollut kaikilla ihan paras päivä. Tosi tärkee peli on huomenna ja täytyy saada semmoinen ehjä peli siihen. Hyvä joukkue vastassa huomenna.

Haluatko sanoa tästä pelistä vielä jotakin muuta?

– No kiva oli pelata, puitteet on loistavat ja yleisöö oli lähemmäs tuhat. Kotijoukkue oli vieraanvarainen, antoi meille kopin tohon kuivaan vehkeitä ja muutenkin kaikki pelasi niin ammattimaisesti kun voi olla. Tämmöisissä tapahtumissa on hienoa olla mukana, sääli että tuli turpaan, mutta sellaista se peli on.