​Ennakko: KOOVEE kohtaa KeuPa HT:n Suomen Cupin toisella kierroksella

KOOVEE pelaa tänään toisen Suomen Cup -ottelunsa, jossa se saa vastaansa Mestis-joukkue KeuPa HT:n Keuruulta. Ottelu pelataan Haka2-hallissa ja se alkaa kello 19:00.

Suomen Cup, jos ottelu on tasan varsinaisen peliajan jälkeen. Ensin max 3 min tauko, sen jälkeen 5 min jatkoaika 3 vs 3. Jos vieläkin tasan, VL-kilpailu 3 laukojaa. Jos vieläkin tasan, VL-kilpailu 1 laukoja.

PÄÄSYLIPUT

– 10 euroa / AIKUISET

– 5 euroa / ERITYISRYHMÄT (lapset 12-17 v, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

– LAPSET ALLE 12 VUOTTA pääsevät ilmaiseksi harjoituspeleihin ja Suomen Cupin otteluihin

 

KeuPa HT on tähän mennessä pelannut yhden harjoitusottelun, jossa se voitti LeKin maalein 2-4. Maalinteossa onnistuivat Heikki Liedes kahdesti, Kristian Tikka ja Joni Piipponen kertaalleen.
KeuPa HT sijoittui viime kaudella Mestiksen runkosarjassa kahdeksanneksi ja pudotuspeleissä putosi puolivälierissä SaPKoa vastaan.

KOOVEE puolestaan pelasi edellisen harjoitusottelunsa Jyväskylässä ja voitti sen vasta jatkoajalla. Tästä ottelusta kokoonpano on muuttunut runsaasti. Pois viikon takaisesta jäävät Jami Koivuniemi, Niklas Vihriälä, Jere Vuorihuhta, Antti Ryhänen, Kare Foudila, Niko Valkonen, Teemu Jokinen ja Risto Lindfors. Sen sijaan kokoonpanossa mukana ovat KOOVEESEEN palannut maalivahti Juha Taponen, viime kaudella loistaneet hyökkääjät Janne Anttila ja Antti Törmänen, puolustajat Jonne Riekko ja Mikko Korkiakoski sekä ensimmäisen KOOVEE-pelinsä pelaa Henri Sandvik. LeKistä ovat tänään lainassa Jaakko Kerisalmi, Jesper-Juhani Ilvessuo ja Niklas Kumpu ja sopimusta tavoittelevat Niki Raiskio ja Joni Muikku.

KOOVEE pelaa tänään seuraavassa kokoonpanossa:
Maalivahdit:
35 Niklas Nalli

31 Juha Taponen

Kenttäpelaajat:
3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

5 Jesper-Juhani Ilvessuo

6 Niki Raiskio

7 Jimi Palanto

12 Jaakko Kerisalmi

13 Janne Anttila

15 Ville Lehtonen

16 Niklas Malinen

17 Antti Törmänen

20 Joni Muikku

21 Saku Tuominen

22 Jonne Riekko

23 Kalle Niemenmaa

24 Joni Mäkelä

27 Henri Sandvik

32 Mikko Korkiakoski

33 Ville Kiviniemi

34 Samuli Mäenalanen