Suomi-sarja suorana lähetyksenä Fanseat-palvelun kautta

Jääkiekon Suomi-sarjan pelejä voi jatkossa katsoa suorana lähetyksenä Elisan Fanseat-palvelun kautta. Palvelun mahdollistaa Suomen Jääkiekkoliiton, Elisa Oyj:n ja Fanseatin solmima yhteistyösopimus. Ottelut kuvataan kotijoukkueen toimesta. Sopimus kattaa Suomi-sarjan lisäksi myös Nuorten SM-Liigan ja naisten SM-sarjan.

Suomi-sarjan ottelulähetykset Fanseatissa alkavat joulu-tammikuun aikana portaittain seurojen kuvauslaitteiden asennusten myötä. Fanseat-palvelun urheiluohjelmistoon voi tutustua osoitteessa: http://www.fanseat.com/schedule

Fanseat.comin kautta voi seurata myös jääkiekon Mestistä, jääkiekon Ranskan Liigaa sekä Koris- ja Salibandyliigaa. Palvelun kuukausihinta on 7,99 euroa. Fanseat-palvelu on katsojille ilmainen ensimmäiset 30 päivää.

Tampereen KOOVEE aloittaa kotiotteluidensa Fanseat-lähetykset tammikuussa 2017. Ottelut Hakametsästä lähetetään selostettuina.

Lue lisää aiheesta Suomen Jääkiekkoliiton sivuilta: http://www.leijonat.fi/sarjat/item/17991-katso-nuorten-sm-liigan-naisten-sm-sarjan-ja-miesten-suomi-sarjan-otteluita-livena.html